Cultural Festival

11 Mei 2017

Internationale studentenvereniging ISN organiseert deze zaterdag het jaarlijkse ISN Cultural Festival in Scheltema. Studenten uit allerlei uithoeken van de wereld geven een kijkje in hun land, met hapjes en dans- en taalworkshops. Verder zijn er optredens van Oliver Cried Wolf, Wouter Mol en Tom Vrolijk. Ook zijn er dansdemonstraties van het Carpathian Ensemble en een haka door leden van studentenroeivereniging Njord. Tickets kosten 5 euro en meer informatie staat op culturalfestival.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

11 Mei 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

11 Mei 2017