Cultural Festival

11 Mei 2017

Internationale studentenvereniging ISN organiseert deze zaterdag het jaarlijkse ISN Cultural Festival in Scheltema. Studenten uit allerlei uithoeken van de wereld geven een kijkje in hun land, met hapjes en dans- en taalworkshops. Verder zijn er optredens van Oliver Cried Wolf, Wouter Mol en Tom Vrolijk. Ook zijn er dansdemonstraties van het Carpathian Ensemble en een haka door leden van studentenroeivereniging Njord. Tickets kosten 5 euro en meer informatie staat op culturalfestival.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

11 Mei 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

11 Mei 2017