Beste online docent

6 April 2017

Hoogleraar Internationaal Belastingrecht Sjoerd Douma wint de Outstanding Educator Award van Coursera, een platform voor online cursussen. Studenten gaven Douma’s colleges gemiddeld een 9,8. Hij is daarmee de best beoordeelde docent. Ook een panel van Coursera-deskundigen sprak hulde uit. Douma is sinds 2015 hoofddocent van de Massive Open Online Course (MOOC) ‘Rethinking International Tax Law’. Coursera biedt wereldwijd ruim tweeduizend moocs aan. Naast de cursus over belastingrecht zijn er nog zo’n twintig andere Leidse online cursussen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kritiek op zware matching

Steeds meer opleidingen willen scholieren intensiever testen om zo vast te stellen of zij …

6 April 2017

Hulp voor City Snack

Twee Leidse studenten hebben een inzamelingsactie opgezet voor de door brand verwoeste …

6 April 2017