Beste online docent

6 April 2017

Hoogleraar Internationaal Belastingrecht Sjoerd Douma wint de Outstanding Educator Award van Coursera, een platform voor online cursussen. Studenten gaven Douma’s colleges gemiddeld een 9,8. Hij is daarmee de best beoordeelde docent. Ook een panel van Coursera-deskundigen sprak hulde uit. Douma is sinds 2015 hoofddocent van de Massive Open Online Course (MOOC) ‘Rethinking International Tax Law’. Coursera biedt wereldwijd ruim tweeduizend moocs aan. Naast de cursus over belastingrecht zijn er nog zo’n twintig andere Leidse online cursussen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

6 April 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

6 April 2017