Strengere terrassenregels

30 Maart 2017

Leidse horecaondernemers zijn het niet eens met nieuwe regels van de gemeente over terrassen. Die gaan vanaf 1 juni in, is de bedoeling. Windschermen zijn voortaan verboden, plantenbakken mogen niet hoger zijn dan 70 centimeter en parasols moeten vrij zijn van reclame. In een brief aan de gemeente pleit de Leidse afdeling van horecabond KHN voor een versoepeling, maar de gemeente laat in een reactie weten de regels te handhaven. Ondernemers kunnen een ontheffing aanvragen als ze van de regels willen afwijken.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

30 Maart 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

30 Maart 2017