Straatnaambordjes

30 Maart 2017

De eerste vijftig bordjes van de straatbordjes-actie van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) zijn vorige week donderdag uitgereikt. Toen de gemeente vorig jaar alle bordjes in het centrum van Leiden verving, bedacht de PKvV een actie, waarbij Leidse studenten en inwoners hun oude straatnaambordje kunnen krijgen door een leuk initiatief te bedenken. Bordjes van het Rapenburg, de Herengracht en de Apothekersdijk zijn inmiddels bij een nieuwe eigenaar beland.
Er zijn nog een paar honderd bordjes over, dus de actie loopt door. Om kans te maken op een bordje, moet je op de Facebookpagina van de PKvV aangeven wat je voor jouw bordje wil doen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Drukte is dramatisch'

De meeste Leidse opleidingen kunnen de aanwas van studenten nog net opvangen, maar de …

30 Maart 2017