Congresrace

30 Maart 2017

Leiden is een van de slechts twee steden die nog in de race zijn om het EuroScience Open Forum (ESOF) van 2020 te organiseren. Dat is een groot wetenschapscongres, dat elke twee jaar in een andere Europese stad wordt gehouden. In 2016 was dat Manchester, in 2018 Toulouse. En in 2020 dus Leiden, óf Triëst, in Italië. Tot half juni kunnen de twee steden de organisatie overtuigen met een bidbook. Daarvoor is het Leiden Convention Bureau aan de slag gegaan, een onderdeel van Leiden Marketing om de stad te promoten als locatie voor congressen. Het bureau werkt samen met de gemeente, de universiteit én de gemeente Den Haag.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Drukte is dramatisch'

De meeste Leidse opleidingen kunnen de aanwas van studenten nog net opvangen, maar de …

30 Maart 2017