Roofvogelvlieger

23 Maart 2017

Boven het Kamerlingh Onnes Gebouw aan de Steenschuur is sinds kort regelmatig een grote roofvogelvlieger te zien. Die moet voorkomen dat meeuwen gaan broeden in de daktuin van het gebouw van de Rechtenfaculteit. Het lijkt nog te werken ook: vooralsnog zijn er geen meeuwennesten. Net als veel andere onderdelen van de universiteit kampt ook Rechten met een gebrek aan ruimte. Een verbouwing van het KOG moet daar een beetje bij helpen. Dan wil je dus geen broedende vogels op je dak hebben, want het verstoren van nesten is verboden volgens de Faunawet. Voorkomen dat ze worden aangelegd is dat niet.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

23 Maart 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

23 Maart 2017