Expeditie Robinson komt dichterbij

23 Maart 2017

Psychologiestudent Evelien Mols (22) mag naar het castingweekend van Expeditie Robinson. ‘Ik heb meteen een survivalboek besteld’, zegt ze. ‘Dan kan ik alvast leren vuur maken.’ Via filmpjes konden niet-BN’ers zich dit jaar ook aanmelden voor het televisieprogramma. De vijftig meest gelikete filmpjes gaven toegang tot het castingweekend. ‘Waarschijnlijk wordt dat een survivalweekend, begin april’, zegt Mols, die met 4922 stemmen nummer 37 werd (zie foto). De Leidse studenten Daphne Raad (nummer 147) en Jolin van Eijck (168) maken ook nog een kleine kans: uit de duizenden inzendingen kiezen de programmamakers deze week nóg eens vijftig mensen. Vier van de honderd mogen daadwerkelijk deelnemen. Lees hier meer over de pogingen van Leidse studenten om de eindronde te halen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

23 Maart 2017

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

23 Maart 2017