Meijerspenning voor Alfred van Staden

16 Maart 2017

Alfred van Staden (1942), hoogleraar internationale betrekkingen, kreeg bij zijn afscheid vorige week de Meijerspenning toegekend. Het is een hoge onderscheiding die wordt uitgereikt bij bijzondere verdiensten die hebben bijgedragen aan de Rechtenfaculteit.
Bij zijn afscheid waren verschillende sprekers aanwezig, voornamelijk oud-collega’s, waaronder voorzitter van de Eerste Kamer, Ankie Broekers-Knol. Van Staden heeft er een veertigjarige loopbaan opzitten, waarin hij onder andere decaan was, directeur van Instituut Clingendael en voorzitter van het Genootschap Internationale Zaken.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

16 Maart 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

16 Maart 2017