Nieuw collegelid

23 Februari 2017

Martijn Ridderbos wordt de nieuwe vice-voorzitter van het college van bestuur van de universiteit. Hij volgt per 8 mei Willem te Beest op, die met pensioen gaat. Ridderbos krijgt in het college de portefeuille bedrijfsvoering (financiën, vastgoed en ICT). Hij is nu nog algemeen directeur van de Dienstverleningsorganisatie Openbaar Ministerie en concerndirecteur financiën van het Openbaar Ministerie. Daarnaast is hij universitair docent public management aan de Universiteit Utrecht. Eerder was Ridderbos vice-president van consultancygigant Capgemini. Het college bestaat verder uit vice-rector magnificus Hester Bijl en rector magnificus Carel Stolker.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

23 Februari 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

23 Februari 2017