Warmetruiendag

9 Februari 2017

Op vrijdag 10 februari draait de universiteit de verwarming lager. Het is dan Warmetruiendag. ‘Vorig jaar deed de universiteit ook al mee. Het scheelde 8,5 procent energie ten opzichte van andere dagen, voor de hele universiteit’, zegt bestuurskundestudent Willem de Graaf. Hij is bestuurslid van Green Keys Leiden, de studentenduurzaamheidscommissie van de universiteit. Warmetruiendag is een initiatief van het Klimaatverbond en wordt landelijk medegeorganiseerd door energieleverancier Greenchoice. In het Kamerling Onnes Gebouw, Lipsius, Van Steenis, Gorlaeus, Snellius en bij Sociale Wetenschappen wordt gratis warme chocolademelk uitgedeeld, om 10.30, 12.30 en 14.30 uur.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

9 Februari 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

9 Februari 2017