Warmetruiendag

9 Februari 2017

Op vrijdag 10 februari draait de universiteit de verwarming lager. Het is dan Warmetruiendag. ‘Vorig jaar deed de universiteit ook al mee. Het scheelde 8,5 procent energie ten opzichte van andere dagen, voor de hele universiteit’, zegt bestuurskundestudent Willem de Graaf. Hij is bestuurslid van Green Keys Leiden, de studentenduurzaamheidscommissie van de universiteit. Warmetruiendag is een initiatief van het Klimaatverbond en wordt landelijk medegeorganiseerd door energieleverancier Greenchoice. In het Kamerling Onnes Gebouw, Lipsius, Van Steenis, Gorlaeus, Snellius en bij Sociale Wetenschappen wordt gratis warme chocolademelk uitgedeeld, om 10.30, 12.30 en 14.30 uur.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

9 Februari 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

9 Februari 2017