Warmetruiendag

9 Februari 2017

Op vrijdag 10 februari draait de universiteit de verwarming lager. Het is dan Warmetruiendag. ‘Vorig jaar deed de universiteit ook al mee. Het scheelde 8,5 procent energie ten opzichte van andere dagen, voor de hele universiteit’, zegt bestuurskundestudent Willem de Graaf. Hij is bestuurslid van Green Keys Leiden, de studentenduurzaamheidscommissie van de universiteit. Warmetruiendag is een initiatief van het Klimaatverbond en wordt landelijk medegeorganiseerd door energieleverancier Greenchoice. In het Kamerling Onnes Gebouw, Lipsius, Van Steenis, Gorlaeus, Snellius en bij Sociale Wetenschappen wordt gratis warme chocolademelk uitgedeeld, om 10.30, 12.30 en 14.30 uur.

Deel dit bericht:

Nieuws

Tekort Rechten is goed

De faculteit Rechten komt in 2017 uit op een tekort van zes ton. Het rechtenbestuur vindt …

9 Februari 2017