Njord wint Zijlhead

9 Februari 2017

De gestuurde Gevorderde Dames Vier van Njord hebben afgelopen zondag de 47e editie van de Zijlhead gewonnen. Dat is een wedstrijd georganiseerd door studentenroeivereniging Asopos de Vliet voor ploegen van alle roeiverenigingen uit de regio. ‘Het winnende team was zeker niet het allersnelste’, vertelt Dahran Coban, abactis van Asopos. Relatief echter wel: de tijden worden namelijk omgerekend voor factoren als geslacht, boottype en ervaring. Coban: ‘Zo win je bijvoorbeeld niet van alle eerstejaars achten, maar echt van iedereen.’ Met hun tijd zaten de Njord-dames het dichtst bij hun vooraf bepaalde streeftijd. Over anderhalve week begint het nieuwe roeiseizoen met de WinterWedstrijden in Delft.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

9 Februari 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

9 Februari 2017