Tim Hofmans Stembus

2 Februari 2017

Onder een groepje twitteraars ontstond afgelopen week een nieuw initiatief om jongeren tussen de 18 en 25 jaar aan het stemmen te krijgen op 15 maart: De Stembus. Met BNN-presentator Tim Hofman als boegbeeld probeert De Stembus de 850.000 jongeren aan te spreken die dit jaar voor het eerst mogen stemmen. Hofman maakte ook al filmpjes onder de hashtag #POLERTIEK op zijn veelbekeken YouTube-kanaal #BOOS. Daarin gaat hij met jongeren naar Den Haag om vragen te stellen aan politici. Die geeft hij bijnamen als Yung Klavie (Jesse Klaver, GroenLinks) en Pech Daddy (Alexander Pechtold, D66).

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

2 Februari 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

2 Februari 2017