Tim Hofmans Stembus

2 Februari 2017

Onder een groepje twitteraars ontstond afgelopen week een nieuw initiatief om jongeren tussen de 18 en 25 jaar aan het stemmen te krijgen op 15 maart: De Stembus. Met BNN-presentator Tim Hofman als boegbeeld probeert De Stembus de 850.000 jongeren aan te spreken die dit jaar voor het eerst mogen stemmen. Hofman maakte ook al filmpjes onder de hashtag #POLERTIEK op zijn veelbekeken YouTube-kanaal #BOOS. Daarin gaat hij met jongeren naar Den Haag om vragen te stellen aan politici. Die geeft hij bijnamen als Yung Klavie (Jesse Klaver, GroenLinks) en Pech Daddy (Alexander Pechtold, D66).

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

2 Februari 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

2 Februari 2017