Geld voor gezondheid

2 Februari 2017

Leidse professor Andrea Evers heeft 2,5 miljoen euro gekregen van de Hartstichting en het ministerie van Gezondheid, Welzijn en Sport. Met het geld gaat zij, samen met andere wetenschappers, uitzoeken of beloningen werken om mensen gezonder te laten leven. In haar onderzoek kunnen hartpatiënten, of mensen die op het punt staan er een te worden, punten verzamelen door gezond te leven. Bijvoorbeeld door een bepaalde hoeveelheid stappen te zetten op een dag, niet te roken of gezond te eten.

Deelnemers kunnen ook meedoen aan challenges, zoals een maand lang lessen volgen bij een sportclub. De punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor kortingen of dagjes uit.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

2 Februari 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

2 Februari 2017