De Grote Beer failliet

2 Februari 2017

Café-restaurant De Grote Beer, aan het water om de hoek bij het Lipsius, is failliet verklaard door de Haagse rechtbank. De kans bestaat dat het onder een andere eigenaar blijft bestaan, maar dit is nog niet bevestigd. De eigenaar, Leidse horeca-ondernemer Ben Luykx, veilde het pand twee jaar geleden al, maar bleef eigenaar van het restaurant. Dat is nu ook ten einde. Luykx zette verschillende bekende horecazaken op in Leiden, waaronder De Plantage, Malle Babbe, en De Oude Harmonie. De laatste werd eerder in de verkoop gedaan, en het pand van Malle Babbe staat ook al geruime tijd leeg.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

2 Februari 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

2 Februari 2017