De Grote Beer failliet

2 Februari 2017

Café-restaurant De Grote Beer, aan het water om de hoek bij het Lipsius, is failliet verklaard door de Haagse rechtbank. De kans bestaat dat het onder een andere eigenaar blijft bestaan, maar dit is nog niet bevestigd. De eigenaar, Leidse horeca-ondernemer Ben Luykx, veilde het pand twee jaar geleden al, maar bleef eigenaar van het restaurant. Dat is nu ook ten einde. Luykx zette verschillende bekende horecazaken op in Leiden, waaronder De Plantage, Malle Babbe, en De Oude Harmonie. De laatste werd eerder in de verkoop gedaan, en het pand van Malle Babbe staat ook al geruime tijd leeg.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

2 Februari 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

2 Februari 2017