Buiten spelen

26 Januari 2017

Backgammon of dammen in het park kón altijd al, maar sinds vorige week hoef je je spelbord niet meer mee te slepen. In de Tuin van Noord, het park in Leiden Noord, zijn vorige week de eerste permanente spelborden op de parkbankjes bevestigd. Schaken en ganzenborden behoort ook tot de mogelijkheden.

Pionnen en andere benodigdheden zijn te leen bij de nabijgelegen moskee en het theehuis. Bewoners van andere delen van Leiden kunnen bij het fonds Wijkinitiatieven een aanvraag doen voor een bord in hun park.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

26 Januari 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

26 Januari 2017