Schillenboer

19 Januari 2017

In Leiden wordt gft-afval lang niet overal gescheiden opgehaald. Enkele bewoners van de Tuinstad-Staalwijk maakten daarom een plan, medegefinancierd door het Fonds Wijkinitiatieven, in samenwerking met Gemiva-SVG, een instelling voor mensen met een beperking. Zij gaan vanaf april met een elektrische bakfiets langs een deel van de wijk, in een proef voor een jaar. Opgeven kan via schillenboer1@gmail.com. De gemeente levert afvalemmertjes. Ander vuilnisnieuws: voor het laten ophalen van grofvuil hoeft sinds 1 januari niet meer bijbetaald te worden. In 2016 was een tarief van dertig euro ingevoerd, maar er kwamen te veel klachten over zwerfvuil.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

19 Januari 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

19 Januari 2017