Schillenboer

19 Januari 2017

In Leiden wordt gft-afval lang niet overal gescheiden opgehaald. Enkele bewoners van de Tuinstad-Staalwijk maakten daarom een plan, medegefinancierd door het Fonds Wijkinitiatieven, in samenwerking met Gemiva-SVG, een instelling voor mensen met een beperking. Zij gaan vanaf april met een elektrische bakfiets langs een deel van de wijk, in een proef voor een jaar. Opgeven kan via schillenboer1@gmail.com. De gemeente levert afvalemmertjes. Ander vuilnisnieuws: voor het laten ophalen van grofvuil hoeft sinds 1 januari niet meer bijbetaald te worden. In 2016 was een tarief van dertig euro ingevoerd, maar er kwamen te veel klachten over zwerfvuil.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

19 Januari 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

19 Januari 2017