Gezonde kantines

1 December 2016

Het Universitair Facilitair Bedrijf wil meer gezonde, duurzame en vegetarische producten verkopen in de universitaire kantines. Op sommige plekken liggen de zogenaamde ‘Pure’-producten al in de schappen. Vanaf januari moeten ze overal te verkrijgen zijn. Ze zijn te herkennen aan de ‘lindegroene’ kleur van de borden en kommen, meldt de universitaire nieuwsbrief. De studenten krijgen onder meer verschillende water jars (grote glazen kannen met fruitig, gekruid water) en een groene snackautomaat met onder andere vegetarische kroketten.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

1 December 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

1 December 2016