Nieuwe faciliteit FSW

24 November 2016

De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) gaat een nieuwe klinische faciliteit bouwen. Dat meldde portefeuillehouder bedrijfsvoering Rolf Oosterloo tijdens de faculteitsraadsvergadering vorige week donderdag. De faciliteit is het eerste onderdeel van het huisvestingsplan van de faculteit dat al in uitvoering is. Het komt in het gebouw de Rijnveste, waar nu GGZ Rivierduinen is gevestigd. In de klinische faciliteit kunnen studenten en medewerkers proefpersonen onderzoeken en oefenen in een klinische setting, zegt bestuurssecretaris Christiaan van der Griend.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

24 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

24 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

24 November 2016