Nieuwe faciliteit FSW

24 November 2016

De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) gaat een nieuwe klinische faciliteit bouwen. Dat meldde portefeuillehouder bedrijfsvoering Rolf Oosterloo tijdens de faculteitsraadsvergadering vorige week donderdag. De faciliteit is het eerste onderdeel van het huisvestingsplan van de faculteit dat al in uitvoering is. Het komt in het gebouw de Rijnveste, waar nu GGZ Rivierduinen is gevestigd. In de klinische faciliteit kunnen studenten en medewerkers proefpersonen onderzoeken en oefenen in een klinische setting, zegt bestuurssecretaris Christiaan van der Griend.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

24 November 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

24 November 2016