Nieuwe faciliteit FSW

24 November 2016

De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) gaat een nieuwe klinische faciliteit bouwen. Dat meldde portefeuillehouder bedrijfsvoering Rolf Oosterloo tijdens de faculteitsraadsvergadering vorige week donderdag. De faciliteit is het eerste onderdeel van het huisvestingsplan van de faculteit dat al in uitvoering is. Het komt in het gebouw de Rijnveste, waar nu GGZ Rivierduinen is gevestigd. In de klinische faciliteit kunnen studenten en medewerkers proefpersonen onderzoeken en oefenen in een klinische setting, zegt bestuurssecretaris Christiaan van der Griend.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

24 November 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

24 November 2016