Haagse raad weer compleet

24 November 2016

De faculteitsraad van de Faculteit Governance and Global Affairs in Den Haag is weer compleet. De faculteitsraad raakt in korte tijd twee personeelsleden kwijt, en dan wordt het plots lastiger om een quorum te halen. Een van de medewerkers kreeg een andere baan, de ander gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Eigenlijk moeten er tussentijdse verkiezingen gehouden worden om de twee plekken op te vullen, maar het is heel lastig om kandidaten te vinden. Het lukte alvast om de nu al ontstane lege plek op te vullen. Een verkiezing was niet nodig omdat er maar een kandidaat was: Annabel Goth, beleidsmedewerker bij het instituut Bestuurskunde. Of er ook al iemand bereid is gevonden om de binnenkort vrijkomende zetel te bezetten, is nog niet duidelijk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

24 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

24 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

24 November 2016