Proef met gratis wifi vanaf december

17 November 2016

In december begint een proef met gratis wifi in de Leidse binnenstad, meldt centrummanager Erwin Roodhart in het Leidsch Dagblad. Tussen de Visbrug en de Karnemelksbrug komen verschillende wifi-punten te hangen. Het experiment moet op 16 december van starten, als de kerstmarkt en de ijsbaan ook open gaan. De proef duurt een paar maanden, waarin wordt gekeken of het werkt en of het signaal goed is. ‘Ondernemers zijn positief en willen graag meewerken’, aldus Roodhart in het LD.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

17 November 2016

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

17 November 2016