Proef met gratis wifi vanaf december

17 November 2016

In december begint een proef met gratis wifi in de Leidse binnenstad, meldt centrummanager Erwin Roodhart in het Leidsch Dagblad. Tussen de Visbrug en de Karnemelksbrug komen verschillende wifi-punten te hangen. Het experiment moet op 16 december van starten, als de kerstmarkt en de ijsbaan ook open gaan. De proef duurt een paar maanden, waarin wordt gekeken of het werkt en of het signaal goed is. ‘Ondernemers zijn positief en willen graag meewerken’, aldus Roodhart in het LD.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

17 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

17 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

17 November 2016