Marsbacterie

10 November 2016

Leidse studenten hebben een bronzen medaille gewonnen bij de biotechnologiecompetie iGem, dit jaar in Boston. Het Leidse team werkte aan een bacterie die een bepaalde gifstof in de bodem van Mars kon afbreken, zodat daar in de verre toekomst landbouw kan worden bedreven (zie ook: 'Een tuintje op Mars'). Aan de finale deden zo’n driehonderd teams van over de hele wereld mee. Nederland deed het goed: een team van Wageningse studenten scoorde ook prijzen in meerdere categorieën.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

10 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

10 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

10 November 2016