Te Beest vertrekt

3 November 2016

Vice-collegevoorzitter Willem te Beest (1951) gaat per 1 mei 2017 met pensioen. Te Beest is sinds 2005 lid van het college van bestuur en onder andere belast met de portefeuille bedrijfsvoering. Hij geeft vorm aan het financiële beleid van de universiteit. De universiteit is op zoek naar een opvolger van Te Beest en heeft een vacature opengesteld. Het college is sinds deze week overigens weer compleet. Maandag trad Hester Bijl, voormalig decaan van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft, aan als vice-rector magnificus. Zij volgt Simone Buitendijk op die deze zomer naar het Imperial College in Londen vertrok. Carel Stolker blijft voorlopig aan als rector magnificus. Hij is in mei 2016 herbenoemd voor een periode van vier jaar.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

3 November 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

3 November 2016