Koninklijke onderscheiding

3 November 2016

Dierenonderzoeker prof. dr. Hans de Iongh van het Centrum voor Milieuwetenschappen is vorige week donderdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Na afloop van zijn afscheidssymposium rijkte burgemeester Henri Lenferink van Leiden hem de onderscheiding uit. De Iongh deed namens onder meer de Universiteit Leiden onderzoek naar de botsingen tussen mensen en grote dieren als olifanten, zeekoeien en nijlpaarden. Zijn grote liefde waren de leeuwen, die hij volgde in Kameroen en Kenia. Ook bij natuurbeschermingsorganisatie IUCN droeg hij bij aan de bescherming van grote beesten.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

3 November 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

3 November 2016