Koninklijke onderscheiding

3 November 2016

Dierenonderzoeker prof. dr. Hans de Iongh van het Centrum voor Milieuwetenschappen is vorige week donderdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Na afloop van zijn afscheidssymposium rijkte burgemeester Henri Lenferink van Leiden hem de onderscheiding uit. De Iongh deed namens onder meer de Universiteit Leiden onderzoek naar de botsingen tussen mensen en grote dieren als olifanten, zeekoeien en nijlpaarden. Zijn grote liefde waren de leeuwen, die hij volgde in Kameroen en Kenia. Ook bij natuurbeschermingsorganisatie IUCN droeg hij bij aan de bescherming van grote beesten.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

3 November 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

3 November 2016