HUBspot geopend

3 November 2016

Afgelopen maandag opende HUBspot de deuren. In dit nieuwe centrum, aan de Langegracht, gaan de Leidse universiteit, hogeschool en gemeente meer samenwerken op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Bestaande voorzieningen en organisaties voor startende ondernemers, zoals LURIS en LUGUS, zijn verhuisd naar HUBspot. Verder is er kantoorruimte beschikbaar en elke tweede en vierde donderdag van de maand is er de OpenHUB-borrel. Verschillende Leidse studenten en alumni presenteerden hun startup tijdens de opening.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

3 November 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

3 November 2016