HUBspot geopend

3 November 2016

Afgelopen maandag opende HUBspot de deuren. In dit nieuwe centrum, aan de Langegracht, gaan de Leidse universiteit, hogeschool en gemeente meer samenwerken op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Bestaande voorzieningen en organisaties voor startende ondernemers, zoals LURIS en LUGUS, zijn verhuisd naar HUBspot. Verder is er kantoorruimte beschikbaar en elke tweede en vierde donderdag van de maand is er de OpenHUB-borrel. Verschillende Leidse studenten en alumni presenteerden hun startup tijdens de opening.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

3 November 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

3 November 2016