Filmprijs

27 Oktober 2016

Met een filmpje met gletsjers, grotten, Vikingschepen, en ook een collegezaal, won Charlot Oltmans de juryprijs van de Study Abroad Festival-filmwedstrijd. Oltmans is student politicologie in Leiden, maar studeert momenteel aan de Universiteit van Oslo. Met 460 stemmen won Noor Ismail de publieksprijs. Zij ging naar China, naar het Zhejiang College of Traditional Chinese Medicine. Zij filmde onder meer accupunctuur, cupping, geneeskrachtige kruiden en tai chi. De Universiteit Leiden organiseerde het Study Abroad Festival deze maand voor het tweede jaar, voor studenten die zich willen oriënteren op een periode in het buitenland.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

27 Oktober 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

27 Oktober 2016