Apenfoto's

27 Oktober 2016

Recent nog een foto genomen van een orang oetan? Psychologe Mariska Kret wil hem graag hebben, en heeft een prijs van tweehonderd euro klaar liggen voor de beste. Voor een experiment is ze op zoek naar mensapenfoto’s, vooral van orangs uit de Apenheul, Ouwehands of de dierentuinen van Keulen en Hamburg. In een experiment wil ze de mensapen foto’s van emotionele of juist neutraal kijkende soortgenoten aanbieden, en kijken hoe ze daarop reageren. De winnende foto wordt dus niet alleen door Kret bepaald, maar ook door een deskundige jury van orang oetans. Foto’s kunnen voor 1 december worden ingestuurd via MariskaKret.com.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

27 Oktober 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

27 Oktober 2016