Apenfoto's

27 Oktober 2016

Recent nog een foto genomen van een orang oetan? Psychologe Mariska Kret wil hem graag hebben, en heeft een prijs van tweehonderd euro klaar liggen voor de beste. Voor een experiment is ze op zoek naar mensapenfoto’s, vooral van orangs uit de Apenheul, Ouwehands of de dierentuinen van Keulen en Hamburg. In een experiment wil ze de mensapen foto’s van emotionele of juist neutraal kijkende soortgenoten aanbieden, en kijken hoe ze daarop reageren. De winnende foto wordt dus niet alleen door Kret bepaald, maar ook door een deskundige jury van orang oetans. Foto’s kunnen voor 1 december worden ingestuurd via MariskaKret.com.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

27 Oktober 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

27 Oktober 2016