CDA wil bachelorbeurs

13 Oktober 2016

Het CDA wil de basisbeurs terug. Tenminste: voor bachelor-studenten. Dit staat in het CDA-verkiezingsprogramma dat woensdag werd gepresenteerd. Dat zou dan betaald moeten worden door de OV-studentenkaart af te schaffen en te vervangen door een tegemoetkoming in de reiskosten. Het CDA is vooral bezorgd dat het leenstelsel de drempel om te gaan studeren verhoogt. Wie eenmaal een bachelor heeft, is over die drempel heen; voor de masterfase hoeft er wat de christendemocraten betreft niets te veranderen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

13 Oktober 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

13 Oktober 2016