Activist

29 September 2016

De Azerbeidzjaanse mensenrechtenactivist Rasul Jafarov geeft op woensdag 5 oktober van een lezing in het Academiegebouw. Hij werd in 2015 tot 6,5 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor onder meer misbruik van zijn positie. Allemaal verzonnen, zeiden verschillende internationale organisaties, waaronder de VN. Amnesty International noemde hem een ‘prisoner of conscience’. Onder internationale druk is hij eerder dit jaar met een presidentieel pardon vrijgelaten. Om aandacht te vragen voor de volgens hem door de verslechterende situatie in Azerbeidzjan. Hij is op 5 oktober in Leiden. De lezing is van 11.00 tot 12.00 uur.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

29 September 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

29 September 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

29 September 2016