Minerva de meeste

8 September 2016

Met 427 eerstejaars verwelkomt Minerva dit jaar de meeste nieuwe leden, gevolgd door Augustinus, met 390. ‘We zien over het algemeen groei bij alle verenigingen’, zegt Alderik Oosthoek van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen. ‘Maar Minerva trekt voor het tweede jaar op rij de meeste studenten. Ook de roeiverenigingen zijn erg gegroeid: Asopos heeft 227 aanmeldingen en Njord 280.’ Quintus, SSR en Catena telden respectievelijk 301, 210 en 112 aanmeldingen.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

8 September 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

8 September 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

8 September 2016