Huis voor alumni

8 September 2016

Afgelopen maandag opende het nieuwe Alumni Huis op Rapenburg 68 de deuren, naast de Oude UB op nummer 70. Het is een gezamenlijke locatie voor het Alumnibureau van de universiteit en het Leids Universiteits Fonds, dat hiervoor gevestigd was aan de overkant van het Rapenburg. Het Alumnibureau houdt oud-studenten op de hoogte, onder meer middels het magazine Leidraad, en organiseert net als het LUF activiteiten voor alumni. Het LUF, opgericht in 1890, zal wel zelfstandig blijven. Met giften van alumni en het rendement op vermogen financiert het fonds projecten en beurzen van studenten en onderzoekers.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

8 September 2016

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

8 September 2016