Uni-cao vastgelopen

2 Juni 2016

De cao-onderhandelingen van de Nederlandse universiteiten zijn vastgelopen. De vakbonden zijn het niet eens met het aanbod. Zo hebben het kabinet en de publieke sector in het loonruimteakkoord een loonsverhoging afgesproken die optelt tot 5,05 procent over twee jaar. Volgens de bonden FNV, VAWO, CNV en AC/FBZ voor universiteitspersoneel gaan de universiteiten daarmee in 2016 niet ver genoeg. Zolang de bonden en universiteitskoepel VSNU niet nader tot elkaar komen, blijft de huidige cao van kracht. Die geldt sowieso nog tot 1 juli.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

2 Juni 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

2 Juni 2016