Nog vier jaar Stolker

2 Juni 2016

Rector magnificus en collegevoorzitter Carel Stolker is herbenoemd voor een tweede termijn van vier jaar, vanaf 9 februari 2017, de dies natalis van de Universiteit Leiden. Dat heeft de Raad van Toezicht besloten, gesteund door de decanen en de universiteitsraad. Op de dies van 2013 volgde Stolker zijn voorganger Paul van der Heijden op. Daarvoor was hij onder meer decaan van de Faculteit Rechten, van 2005 tot 2011. Stolker studeerde en promoveerde zelf ook aan de Universiteit Leiden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

2 Juni 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

2 Juni 2016