Waterschade

26 Mei 2016

Dinsdagavond knapte de watertoevoer van de sprinklers in de nieuwbouw van de bètacampus. Het lek ontstond op de derde verdieping, door een nog onbekende oorzaak. Ook de onderliggende verdiepingen liepen waterschade op. De brandweer was binnen acht minuten ter plekke, en werkte de hele nacht door om het water weg te pompen. Desalniettemin waren de getroffen vleugels van het gebouw woensdag nog niet bruikbaar. Geluk bij een ongeluk was dat het vers opgeleverde gebouw nog niet helemaal in gebruik was. Er waren verhuizingen gepland voor deze week, maar die zijn uitgesteld. Een practicum in de nieuwbouw kon nog uitwijken naar de oude gebouwen. Veel onderzoeksapparatuur was al wel verplaatst naar de nieuwbouw. Hoe groot de totale schade precies is, was bij het ter perse gaan van deze Mare nog niet bekend.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

26 Mei 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

26 Mei 2016