KNAW-leden

26 Mei 2016

Drie Leidse hoogleraren zijn benoemd tot nieuwe leden van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), een wetenschapskoepel die de belangen van de Nederlandse wetenschap behartigt. Het betreft hoogleraar biofysica Marileen Dogterom, hoogleraar Semitische talen Holger Gzella en hoogleraar boeddhisme Jonathan Silk. Het lidmaatschap wordt toegekend aan gerenommeerde wetenschappers die door andere academici worden voorgedragen. Naast de drie Leidenaars koos de KNAW nog dertien nieuwe leden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

26 Mei 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

26 Mei 2016