KNAW-leden

26 Mei 2016

Drie Leidse hoogleraren zijn benoemd tot nieuwe leden van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), een wetenschapskoepel die de belangen van de Nederlandse wetenschap behartigt. Het betreft hoogleraar biofysica Marileen Dogterom, hoogleraar Semitische talen Holger Gzella en hoogleraar boeddhisme Jonathan Silk. Het lidmaatschap wordt toegekend aan gerenommeerde wetenschappers die door andere academici worden voorgedragen. Naast de drie Leidenaars koos de KNAW nog dertien nieuwe leden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

26 Mei 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

26 Mei 2016