Deel plafond Augustinus bezwijkt

13 Mei 2016

Leden van studentenvereniging Augustinus borrelden afgelopen week noodgedwongen in de Next, nadat het plafond van de borrelzaal het begeven had. ‘Ingestort is wat grof gezegd’, vertelt Augustinusvoorzitter Matthijs van Meel. ‘Er is vorige vrijdag een stuk van het plafond naar beneden gekomen.’ Gewonden zijn er niet gevallen. ‘De zaal was helemaal leeg.’ Van Meel verwacht dat de herstelwerkzaamheden een week of twee zullen duren. ‘Momenteel is het gestut. De zaal is alweer bruikbaar. Alleen afgelopen woensdag, toen we de schade nog moesten inventariseren, zijn we even uitgeweken naar de Next. Na Pinksteren, vanaf dinsdag, is Augustinus weer volledig open.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

13 Mei 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

13 Mei 2016