Prijs Akademie­hoogleraren

12 Mei 2016

Classica prof. dr. Ineke Sluiter is één van de twee winnaars van de Prijs Akademiehoogleraren, een hoge onderscheiding van wetenschapskoepel KNAW. Het is een prijs voor gevestigde onderzoekers die tegen de zestig lopen. De winnaars mogen het geld – één miljoen euro - naar eigen inzicht besteden, maar het idee achter de prijs is dat hij helpt bij het voorkomen van een gat in het vakgebied als de onderzoeker met pensioen gaat. Behalve Sluiter won ook geneticus Hans Clevers (van het Utrechtse Hubrecht Instituut) de prijs. De uitreiking vindt plaats op 23 juni.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

12 Mei 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

12 Mei 2016