Depressieve promovendi

12 Mei 2016

Maar liefst 36,5 procent van de promovendi aan de UvA is mogelijk klinisch depressief. Dat blijkt uit onderzoek van het UvA-promovendinetwerk UvAPro, meldt het Amsterdamse universiteitsblad Folia. Aan de Faculteit der Geesteswetenschappen liep veertig procent van de promovendi het risico depressief te zijn en aan de Faculteit Economie & Bedrijfskunde viel zelfs 44 procent in de risicogroep. In de samenleving valt gemiddeld negentien procent van de respondenten in die categorie.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

12 Mei 2016

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

12 Mei 2016