Goud voor roeiers

21 April 2016

Tijdens de World Cup in het Italiaanse Varese sleepten de Nederlandse roeiers de meeste medailles in de wacht. Daarbij vielen ook de Leidse toproeiers in de prijzen. De Vrouwen Holland Acht met daarin Njord-roeister Sophie Souwer won goud, net als de Heren Holland Acht met daarin Asopos-roeier Boudewijn Röell. Njord-roeister Nicole Beukers nam een zilveren medaille in ontvangst met de Dames Dubbelvier. Minervaan Stef Broenink deed mee in de skiff (eenpersoonsroeiboot) en won de voorwedstrijd. Later eindigde hij op een negende plaats overall.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

21 April 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

21 April 2016