Brandalarm door pijproker

21 April 2016

Woensdagochtend vroeg is een Quintus-huis aan de Oude Singel ontruimd vanwege een vermeend brandje in de badkamer. Toen er veel rook geconstateerd werd ontruimden de studenten het pand en belden de brandweer. Volgens Quintus-voorzitter Johan Lammers, was er echter geen brand, alleen veel rook. Een van de studenten had pijp gerookt en de as op een toiletrol laten vallen, terwijl hij bij een andere bewoner ging buurten. Lammers meldt geen schade, maar benadrukt wel dat de studenten nu nog striktere brandmaatregelen gaan treffen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

21 April 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

21 April 2016