Steun aan moskee

6 April 2016

Leidse studenten hebben 500 steunbetuigingen overhandigd tijdens een bijeenkomst in het islamitisch centrum Imam Malik in Leiden. Initiatiefneemster Flora Woudstra begon vorige maand met vijf andere studenten de actie naar aanleiding van de vele dreigbrieven die eind februari door heel Nederland werden verspreid. Twee Marokkaanse gebedshuizen in Leiden kregen een dreigbrief. Abdelhamid Bouzzit van Imam Malik heeft de studenten hartelijk ontvangen op de bijeenkomst en is heel blij met de actie met het tegengeluid. De studenten zijn van plan het initiatief ook in andere studentensteden te starten.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

6 April 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

6 April 2016