Bezoekersrecord Hortus

6 April 2016

De Hortus Botanicus heeft in 2015 een bezoekersrecord verbroken, blijkt uit het jaarverslag (PDF). Vorig jaar ontving de hortus 147.979 bezoekers, waarvan 11.441 studenten van de Universiteit Leiden; die hebben gratis toegang op vertoon van hun collegekaart. De omzet steeg daarmee ook, tot iets meer dan anderhalf miljoen. Bijna tweederde daarvan harkt de hortus zelf bij elkaar met de verkoop van kaartjes, souvenirs en het verhuren van hun locaties voor bijvoorbeeld bruiloften, de rest komt van de universiteit en de bètafaculteit, waar de botanische tuin formeel onder valt.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

6 April 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

6 April 2016