Klokken slaan op hol

24 Maart 2016

‘De klokken bij Geesteswetenschappen lopen overal in andere tijdzones’, meldde raadsvoorzitter Jan Sleutels tijdens de laatste faculteitsvergadering van Geesteswetenschappen. Facilitair accountmanager Carola Koetsier: ‘Eerst waren er radiogestuurde klokken, die zichzelf op de juiste tijd zetten. Maar in het Lipsiusgebouw zit zó veel beton, dat het uiteindelijk niet goed werkt. Opvallend, want toen we dit systeem eerst uitprobeerden, werkte het wel. Bovendien zijn er in de gebouwen Noord en Zuid ook problemen. En daar zit maar weinig beton in.’ Er zijn inmiddels nieuwe klokken. ‘Die werken niet automatisch. Bij het ingaan van de zomer- en wintertijd moeten we dan een extra rondje lopen. Maar die werken blijkbaar óók niet helemaal naar behoren, alsof de batterijtjes eruit gehaald worden.’ De faculteit zoekt nog naar een oplossing.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

24 Maart 2016

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

24 Maart 2016