Den Haag eigen 'El Cid'

10 Maart 2016

Dit jaar krijgen de Haagse studenten van de Universiteit Leiden een eigen introductieweek. Van 22 tot 26 augustus, dus een week na de Leidse El Cid, is het The Hague Orientation Programme, kortweg de HOPweek. De week is zowel bedoeld voor Nederlandse als internationale studenten, dus de activiteiten zijn vooral in het Engels. Vorig jaar waren er ook al introductie-activiteiten in Den Haag, maar die vonden plaats als onderdeel van de El Cid, en nu krijgen ze een eigen commissie. De allereerste HOP-commissie is nog hard op zoek naar mentoren, crewleden en andere vrijwilligers, via de website hopweek.org

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

10 Maart 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

10 Maart 2016