Bèta-restaurant is net even te ver weg

Isa de Grood
10 Maart 2016

‘Ik ga niet buitenom voor een kroket’, stelde decaan Geert de Snoo maandag tijdens de faculteitsvergadering van Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Daar werd de bouw van de nieuwe bètacampus besproken, waarbij een verouderd deel van het Gorlaeus Laboratorium vervangen wordt door nieuwe en duurzame kantoren en onderwijsruimtes. Die worden echter aan de achterkant van het bestaande complex gebouwd, terwijl het restaurant zich bij de vooringang bevindt.

Decaan De Snoo voorziet een probleem door de grote afstand daartussen. Naar verwachting zal het restaurant over voldoende capaciteit beschikken om alle campusbezoekers te voorzien, dus de bouw van een extra restaurant, dichterbij, lijkt onnodig.

Er werden meer problemen genoemd. Zo moet de centrale ingang waarschijnlijk naar een zijdeur verplaatst worden, omdat er in de in het midden gelegen gang nog een asbestsanering moet plaatsvinden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

10 Maart 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

10 Maart 2016