Zilver voor zwemmer

3 Maart 2016

Student life science & technology Martijn Wissink heeft een zilveren medaille binnengehaald op de Nationaal Studentenkampioenschappen zwemmen in Eindhoven op 19 en 20 februari. De Leidse student is lid van de Leidse studentenzwemvereniging Aquamania, waarvan achttien studenten meezwommen. Wissink klokte een tijd van 1.07.30 op de 100 meter rugslag. De Groningse studentenvereniging ‘Golfbreker’ won goud en brons. In totaal deden er vierhonderd studenten mee. De Leidse zwemmers kijken nu uit naar de derde ronde van de landelijke studentencompetitie op 30 april in Maastricht.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

3 Maart 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

3 Maart 2016