Volle treinen

3 Maart 2016

NS-topman Roger van Boxtel komt volgende week naar Leiden om te vragen of de collegetijden hier ècht niet aangepast kunnen worden aan zijn problemen. De Fyra ging niet door, en dus hebben de Nederlandse Spoorwegen voorlopig te weinig treinen. Ongeveer een derde van alle treinreizigers is student, dus als die buiten de spits zouden reizen, heeft de rest meer plek. Tegenover het Algemeen Dagblad verklaarde Van Boxtel dat de Hogeschool van Utrecht haar lestijden aanpast aan de treinsores, en dat hij hoopt dat zoiets in Leiden ook kan. Daarnaast wil hij veel eersteklascoupés ombouwen naar tweede klas.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

3 Maart 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

3 Maart 2016