Nieuwe dean LUC

3 Maart 2016

Prof. Dr. Judi Mesman wordt vanaf 1 juli de nieuwe decaan – pardon, dean - van het University College in Den Haag. En waar we ‘Den Haag’ schreven, bedoelen we natuurlijk The Hague. Het University College biedt een Honours Bachelor in de Liberal Arts & Sciences, en is onderdeel van de Faculty of Governance and Global Affairs. De universiteit roemt in haar verder Nederlandstalige persbericht Mesmans onderzoek naar gender, en haar expertise op het terrein van global challenges. Mesman volgt prof. dr. Jos Schaeken op, die drie jaar het LUC heeft geleid.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

3 Maart 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

3 Maart 2016