Docent blijkt versiercoach

3 Maart 2016

De Rijksuniversiteit Groningen wil niet langer samenwerken met gastdocent farmacie Ali Mohammed wegens zijn optreden als versiercoach. Dat schrijft UK, de universiteitskrant van de RUG. Mohammed biedt online een betaalde cursus aan waarin hij mannen leert hoe ze vrouwen moeten versieren en in bed kunnen krijgen. In een promofilmpje zegt hij: ‘Vertel vrouwen wat ze willen horen, zodat ze denken dat je ze leuk vindt. Ook al is dat niet zo.’ Aan de RUG doceerde Mohammed officieel het vak ‘communicatie met patiënten’, maar in de praktijk voerde hij de onderkop ‘hoe versier je een patiënt?’ De RUG vond zijn werkzaamheden niet bij zijn rol als gastdocent passen. Verschillende media ontvingen bovendien een anonieme klacht van een RUG-studente, die zich ‘geintimideerd’ voelde door de docent. Op de website van de versiercoach worden de klachten echter ontkend.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

3 Maart 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

3 Maart 2016