Werken met beperking

18 Februari 2016

De universiteit wil de komende jaren 91 banen voor mensen met een arbeidshandicap realiseren. Rector magnificus Carel Stolker ondertekende vorige week donderdag een samenwerkingsovereenkomst met DZB, het reïntegratiebedrijf van de gemeente Leiden. Het is een uitwerking van de vorig jaar ingevoerde Participatiewet. Op dit moment heeft de universiteit al 35 medewerkers met een verstandelijke, psychische of fysieke beperking, via DZB. Dit jaar komen daar 16 fte bij.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

18 Februari 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

18 Februari 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

18 Februari 2016