Sportvrouw van het jaar

18 Februari 2016

Njord-roeister Nicole Beukers is vrijdag uitgeroepen tot Leids Sportvrouw van het Jaar 2015. Beukers behaalde in september met de vrouwen dubbelvier een bronzen medaille tijdens het WK. Dankzij deze derde plek gaat het team deze zomer naar de Olympische Spelen in Rio. De dubbelvier trok al vaker blik: de boot werd tweede op het EK in Polen, en behaalde brons op de wereldbekerwedstrijden in Bled en Luzern. Beukers werd in december met haar ploeg tijdens het Topsportgala Amsterdam verkozen tot sportploeg van het jaar.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

18 Februari 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

18 Februari 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

18 Februari 2016